Pravno obvestilo

 Cene in podatki na spletni strani www.jadranje-orbis.com so informativne, zato podjetje Orbis d.o.o ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z tem.
Podatki in cene na spletni strani so vezane na podatke, ki jih izdajo charter družbe.
Za vse podatke, ki nam jih boste posredovali zagotavljamo, da jih bomo skrbno varovali in jih ne bomo pošiljali drugim subjektom.Izvzeti so le podatki, ki jih moramo posredovati določeni charter družbi, da lahko prevzamete plovilo.
Podjetje orbis si tudi pridržuje pravico za spreminjanje vsebin na spletni strani www.jadranje-orbis.com.
Podjetje Orbis ne odgovarja za komentarje,ki jih v posebnih rubrikah lahko vpisujejo obiskovalci internetne strani.Prav tako Orbis ne sprejema odgovornosti za vsebino internetnih strani preko katerih povezav lahko dostopite. Civilna in kazenska odgovornost je za morebitne napake v besedilih popolnoma izključena in Podjetje Orbis ne odgovarja za nikakršno posredno ali neposredno škodo niti za neprijetnosti, ki bi jih izkusili v zvezi za podatki in vsebinami na straniwww.jadranje-orbis.com.
Prepovedano je tudi kopiranje vsebin in fotografij ter uporabljanje njih v druge namene, saj veljajo za zaščiteno avtorsko delo podjetja orbis in njenih pogodbenih partnerjev.E-mail obveščanje