Zakaj jadrnica predstavlja odličen poligon za trening vašega teama?

Samo dobro usklajen team prinaša uspehe podjetju.
Jadrnica pa je odličen poligon za trening in motivacijo vašega teama.

Uspešna podjetja na tržišče stopijo že z uigranim delovnim teamom saj vedo, da je učenje direktno na tržišču najdražje, posledice pa so dostikrat težko popravljive.
Kje in kako torej pripraviti svoj delovni team, da bo usklajen, visoko motiviran in z jasnimi cilji vstopal na poslovni parket?

Team building na jadrnici je najboljša rešitev za trening vašega teama.
Upravljanje jadrnice po morju je presenetljivo podobno upravljanju podjetja na tržišču.

Samo z dobrim načrtovanjem in usklajenim delovanjem teama lahko uspešno izvedemo vse kompleksne manevre ter jadrnico pripeljemo do željenega cilja. Upravljanje jadrnice je lahko uspešno le, če team pravočasno predvide nevarnosti, jih analizira, se na njih pripravi.

Spremenljive situacije zahtevajo stalna prilagajanja sprotnim razmeram, ki pa nikdar niso dokončna in ne dopuščajo spanja na že doseženem. Team bo s skupnim bivanjem na ploviu krepil medsebojne odnose in z kreativnim delovanjem pokazal ali se zna prilagajati in pravilno ukrepati v povsem novih pogojih. Pokaže se, če smo v podjetju zaspali na lagodni rutini oziroma, če se znamo prilagajati novim razmeram ter se hitro in usklajeno odzivati na spremembe. Če se samo en faktor v manevru izvede nepravilno ali nepravočasno so posledice takoj opazne na celem manevru. To pa omogoča pravi team building-trening komunikacije in usklajenega delovanja. Napake se pokažejo takoj in se lahko takoj o njih tudi spregovori - za razliko od podjetja, ko se nam napake pokažejo šele s slabim prodajnim uspehom in z minusom na žiro računu.

Življenski prostor je omejen in življenje na majhnem prostoru zahteva strpnost, prilagodljivost teamu in disciplino. V nekaj dnevih neprekinjenega bivanja se izluščijo pravi karakterji in pokažejo nove lastnosti sodelujočih. Tako se lahko izluščijo nekateri skriti vzroki za probleme v teamu. Ko je vzrok za problem znan, se dostikrat lahko problem reši z enim samim pogovorom. Tako odpravimo »coklo« katero prej v podjetju nismo mogli zaznati. V povsem novih situacijah se izkažejo tisti, ki so se sposobni resnično prilagajati novim spremembam. Zelo pomembno pa je, da je team building jadranje res lepo doživetje in bo služilo tudi kot nagrada in stimulacija za dobro delo v naprej.

Team building lahko kombiniramo tudi z drugimi aktivnostmi, kjer se razvija timsko delo; plezanjem v Paklenici, golfom, paint ballom, jahanjem, off road vožnjo s terenskimi vozili, obiskom adrenalinskega park, lokostrelstvom, kanu safari….

Za varnost in strokovno vodenje pa bo poskrbel naš team izkušenih jadralcev in mentorjev.


I want more about Send to a friednd

Legal notice

 Prices and data on the website www.jadranje-orbis.com are informative, so the company Orbis d.o.o assumes no liability in connection with this. Information and prices... 

Zakaj jadrnica predstavlja odličen poligon za trening vašega teama?

Samo dobro usklajen team prinaša uspehe podjetju. Jadrnica pa je odličen poligon za trening in motivacijo vašega teama. Uspešna podjetja na tržišče... 

Kraji

 

E-mail obveščanje