Zadovoljne stranke

Matej Erjavec, odvetnik

S Tomažem smo pluli lansko poletje med dalmatinskimi otoki z ekipo 8 neuigranih mornarjev - beri: noben ni imel kaj veliko pojma o jadranju, radi pa smo kaj spili. Tomaž nas je zato v prvih nekaj minutah, ko smo štartali na nočno plovbo iz marine Kaštela proti Bolu na Braču, nekoliko skeptično in nejeverno gledal. No, takoj zatem, ko smo se sporazumeli in mu priznali, da je on kot skiper na barki »taglavni« in da vemo, da on skrbi za našo varnost, je zadeva stekla v pravo smer. Od tam dalje pa do prehitrega konca čez štiri dni, je bilo vse skupaj en sam užitek, saj smo jadrali vso pot od Sučuraja na Hvaru do Korčule in nazaj v mesto Hvar. Zlasti nam je v spominu ostalo noro nagibanje in rezanje valov v kanalu med mestom Hvar in Paklenimi otoki, kjer je Tomaž pokazal vse svoje znanje, uspelo pa mu je tudi, da je vpregel našo ekipo, tako da smo napenjali in popuščali jadra, da je bilo veselje, leteli smo pa tudi kar «orng«. Posebej moram tudi poudariti, da je za nekatere izmed nas (najbolj utrujene in nevajene zibanja po valovih) Tomaž ves čas plovbe res nesebično skrbel kot pravi oče. Že to, in pa dejstvo, da nas je sploh mirno prenašal, kaže, da je ne samo dober skiper mirnih živcev, pač pa tudi zelo toleranten človek.

Matej Erjavec, Trg revolucije 14, Ljubljana

 

 

C˛&G d.o.o

To je bilo naše tretje večdnevno Sindikalno jadranje. Priprave so kot vedno trajale premalo časa, ob dnevnih službenih obveznostih smo uspeli rezervirati barke. Kaj pa skiperji? Kdo nas bo moral tokrat prenašat? Zadolžim kar naš čarter. Najdite dva pogumna moža, vsega navajena. Mi namreč ne znamo jadrat, gremo se zabavat. Pošljejo mi kontakt. Dva z istim priimkom. Aha, dva študenta. Ali bosta zmogla. Nimam časa, da se ukvarjam s temnimi mislimi. Pa pride prijazen e-mail z vso razlago, obrazci za prijavo potnikov, podatki o poti, vse dogovorno, vse mirno, vse pod kontrolo. Prešine me zadovoljstvo in skrb mine. Brez osebnega kontakta mi je jasno, da bo vse v najlepšem redu. Srečamo se na jutro odhoda, ker se nam pridružita na poti v Biograd. Pa saj tole nista nobena študenta. Trden stisk roke, nasmeh na obrazu in tiha zagotovitev, da začenjamo lepo zgodbo. In res se je pisala lepa zgodba: krasno vreme, dovolj vetra in dobra družba v katero sta takoj vstopila Tomaž in Oto. Vsaka barka je čez dan sicer živela svoje življenje, ampak zaključili smo ga skupaj. Njuna brezmejna toleranca in pripravljenost za male vragolije sta nas navdušila, da smo bili tudi mi boljši. Boljši na barki, držali smo se pravil in jima brezmejno zaupali, da nas vozita po nezačrtani poti. A, danes je pa tukaj več sonca, ne gremo tja. Ni problema, obrnemo jadro. Hvala za lepo izkušnjo. Iskanje barke naslednje leto bo podrejeno potrditvi naših skiperjev. Srečno in mirno morje vama želim do ponovnega srečanja.

Branka Bajde Gabrovšek, C & G d.o.o. Ljubljana

 

Xella probeton d.o.o

Predvsem tebi, tvoji organizaciji in ekipi gre zahvala za popolne 4 dni, ki jih je v celoti podprlo tudi primerno vreme ter nam z močnejšimi nedeljskim vetrom namenilo tudi izkušnjo malce bolj adrenalinskega jadranja.

Vsi udeleženci so bili izjemno zadovoljni tako z izvedeno ruto kot tudi s komunikacijo. Skipperji ste poskrbeli za varnost, malce adrenalina ter za zvrhano mero zabave in odličnega razpoloženja. Bilo je preprosto čudovito!

Nataša Tavčar

marketing manager

 

 

Pan d.o.o

S Tomažem se ne poznava prav dolgo. Prva izkušnja je bil transfer jadrnice po sredozemskem morju v pozno jesenskih razmerah. Pluli smo 10 dni nepretrgoma in tam so se pokazale vse njegove kvalitete. Odličen poznavalec vremenskih razmer, virtuozni skiper v viharjih, skromen v bivanju, prijazen v učenju in pojasnjevanju, natančen v načrtovanju poti, zabaven v trenutkih sprostitve in zelo dober kuhar. Proporočam vsem, pa tudi sebi, saj bova še precej plula skupaj.

Tomaž Pangeršič

direktor


I want more about Send to a friednd

Zadovoljne stranke

Matej Erjavec, odvetnik S Tomažem smo pluli lansko poletje med dalmatinskimi otoki z ekipo 8 neuigranih mornarjev - beri: noben ni imel kaj veliko pojma o jadranju, radi... 

Osnovni podatki podjetja

 Podjetje orbis d.o.o se ukvarja z posredovanjem pri najemu plovil, najemu skiperja, organizacijo in izvedbo navtičnih dogodkov ter šolo jadranja. Podatki: ORBIS... 

Dejavnosti podjetja

   -Najem plovil - Najem skiperja - Šola jadranja - Organizacija in izvedba  Team buildinga na jadrnici            ... 

E-mail obveščanje